Rreth nesh


Ne ekzistojmë që nga viti 2010. GlobalAlex është një institucion financiar jo-bankar: zyrat e këmbimit, pagesa e kontrolleve pa taksa dhe transferime të shpejta të parave. Kemi përvojë shumë vjeçare dhe një numër të madh klientësh të kënaqur.


Rimbursim pa taksa MAQEDONI Nëse jeni duke bërë blerje jashtë vendit, ju keni të drejtë të rimbursoni TVSH-në e përfshirë në produktet e blera. Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është përmes sistemit global të Kryeministrit / PLANET Taksa Falas në të gjithë botën dhe BUXHARI FALAS TATIMI, agjent ekskluziv i të cilit ne jemi. Kur largoheni nga vendi që keni vizituar, bashkëngjitni çekun TAX FALAS tek doganieri, së bashku me pasaportën, në mënyrë që ata të marrin një pullë doganore dhe kuponi të bëhet i vlefshëm. Përveç në vendet e BE-së, ju mund ta ushtroni këtë të drejtë në Zvicër, Norvegji, Singapor ... Nëse tregjet në një vend të BE-së, vula doganore duhet të jetë nga çdo shtet anëtar i BE-së, d.m.th. nga vendi i fundit i BE që u largove. Me këtë kontroll të plotë (kupon) ju jeni të mirëpritur në një prej vendndodhjeve tona në SKOPJE ku do të rimbursoni paratë tuaja.*Ju mund të ndiheni plotësisht të sigurt duke punuar me kompaninë tonë sepse respektohen procedurat dhe rregullat e parashikuara në Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, si dhe rregulloret e parashikuara nga Banka Kombëtare, si autoriteti ynë më i menjëhershëm mbikëqyrës.

ZYRA T EX SHKRIMIT, Tax Free Refund, Transferi i Parave Ndërkombëtare22.05.2024
      
Currency
Buy 

   Sell

Australian Flag Australia   AUD 35.90

38.90

Danish Flag Denmark   DKK 550.00
  800.00
Europe EURO   EUR 61.30
61.75
Flag of Japan Japan    JPY

33.50


              37.50
Flag of Canada Canada   CAD 39.70

             42.70
Flag of Norway Norway   NOK

350.00


  600.00
Flag of Switzerland Switzerland   CHF 61.00
64.00
Flag of Sweden Sweden   SEK 400.00
              650.00
Flag of United Kingdom UK   GBP 69.60
73.60
US Flag USA   USD 55.40
              57.90

                      Commission 0%

                                    

Galeri

Vendndodhjet ku mund të na gjeni!
Këto zyra shkëmbimi janë të vendosura në Maqedoni nga ku janë marrë fotografitë.

 • Vasil Glavinov 3/1/1 lok. 9/1, Skopje


  Kliko këtu për udhëzime

 • Dame Gruev 5, Skopje


  Kliko këtu për udhëzime

 • Kej 13 Noemvri, GTC - Prizemje, Skopje


  Kliko këtu për udhëzime

 • Vasil Glavinov 3/1/1 lok. 9/1, Skopje


  Kliko këtu për udhëzime

 • Dame Gruev 5, Skopje


  Kliko këtu për udhëzime

 • Kej 13 Noemvri, GTC - Prizemje, Skopje


  Kliko këtu për udhëzime

 • Bul. Marshal Tito, GTC Global, Strumica


  Kliko këtu për udhëzime

Partnert Tan